Retræte med naturen som lærermester

  • Længes du efter en dybere forbindelse til dig selv og dem, du elsker?

  • Vil du gerne mærke din egen livskraft i fuldt flor og opdage nye sider af dig selv, der kan rykke dig tættere på det sted, du drømmer om at være i livet?

  • Vil du gerne finde en anderledes behandlingsform, der anerkender og er i takt med DIG og den du er – og som ikke føles som tapning af dine ressourcer (tid, penge, energi), men tværtimod giver dig FLERE nærende tangenter at spille på?

Så er naturen den perfekte guide til at lede dig på rette vej.

Hvorfor vælge et retræte i naturen – og hvorfor dig, Lis?

Jeg har selv vandret i naturen gennem 11 år med en shaman og al den viden, erfaring og skønhed, jeg opdagede i mig selv, naturen omkring mig og i mine medmennesker, ligger det mig så meget på sinde at give videre til dig.

Her finder du ingen fordømmelse, ingen tidsplaner – blot et frirum til at gå på opdagelse og være nysgerrig på dig selv og livet omkring dig.

Alle mennesker er skabt af naturen og det er da også derfor, vi oplever så stor en healing, genkendelseskraft og glæde ved at gå i en skov, lytte til havets brusen eller mærke græsstrå mellem vores tæer.

Som Naturhealer  er du i trygge hænder hos mig. Du bliver healet og guidet videre på din egen vej via en palette af forskellige behandlingsformer, som jeg har anvendt gennem de sidste 4 år, både på min klinik, online og via telefonsamtaler.

Altid med udgangspunkt i Moder Jord, som er den ultimative healer af alle. Behandlingerne er powerfulde og effektive, men alligevel blide og tålmodige med der, hvor du står lige nu.

Derfor vil jeg invitere dig til en powerfuld kombination af naturhealing og 1:1 sessioner i form af mit 1 dags forvandlingsretræte.

Hvem er retrætet for?

En dags retræte er for dig der elsker at være i naturen og gerne vil være der i flere timer.

Du er klar til at prioritere tid til dig selv og vil lære, hvordan du kan bruge naturen som læremester i din udvikling.

Har du forbier for insekter og kryb, er bange for at være alene, kan du tage forløbet som at udfordre de sider af dig, men overvej det nøje, om det er det rette for dig.

Du skal turde åbne dig for naturen, uanset vejret – være selv i flere timer og se på dit liv – kun bruge mobilen i nød og i kontakten til mig – det bliver ikke altid let, det kræver øvelse og tålmodighed, at lære nyt, men det bliver det hele værd.

Når du har været på en dags retræte/forløb, vil du mærke en forvandling af dit humør.

Du kommer hjem med følelsen af lethed i sind, krop og sjæl.
Du vil opleve et nyt syn på de udfordringer du har haft, og du går med frisk og fornyet mod til dem og til livet.

Sådan forløber dagen

Første step: 1:1 session med mig

Vi mødes til en samtale hos mig, hvor vi taler om, hvad dit formål med opholdet er, og hvordan jeg kan støtte dig bedst muligt på dagen. Det kan foregå med en energitegning der viser hvor du er i dit liv, hvad du bruger dine ressourcer på, og vi taler om hvad der er mest hensigtsmæssig for dig mm. På din forvandlingstur vil du kunne modtage fjernhealing fra mig, hvis du ønsker det.

Andet step: Dejlig proviant til turen

Du får udleveret en lækker, nærende goodiebag med mad, drikke, notesbog og en række andre lækkerier og så går du ellers afsted alene ud i den sønderjyske natur, forinden nøje guidet af mig og mit dybe kendskab til stedet.

Tredje step: Din egen rytme og små opgaver

Som fødderne i det grønne underlag giver dig ro, momentum og afslapning, mens du lunter derudaf, finder du på et tidspunkt dit sted i naturen, måske flere. Her vil du kunne drage paralleler fra naturen til dit eget liv, som giver dig masser af læring og fine erkendelser – understøttet af små opgaver, jeg giver dig forinden. 

Du får god tid til at udforske omgivelserne omkring dig og langsomt finde ind i din egen rytme, hvor alle svarene findes, i alt omkring 4- 5 timer. Du bestemmer helt selv, hvor langt du går (eller cykler – hvis du vil låne sådan en). Det er rigtig fint, hvis du har energi på en tur, som bringer dig vidt omkring.

Fjerde step: 1:1 opfølgnings-session

Vi mødes igen om eftermiddagen hos mig og sammen evaluerer og tolker vi på, hvad du fik ud af det og hvordan du kan bruge dine nye indsigter i dit liv efterfølgende. Har du brug for healing elign. er det mulighed for det. 

Femte step: Overnatning (valgfrit)

Kommer du langvejs fra, har du købt flere retrætedage i træk, eller har du blot lyst til at forsegle dagens oplevelser med en overnatning, er det muligt mod et mindre tillæg. Du kan sove i min klinik eller udenfor, alt efter hvad du foretrækker.  Hvor du morgenen efter, får serveret et morgenmad måltid.

Praktiske detaljer

1 dags retræte inklusiv 2 x 1:1 sessioner, forplejning/goodiebag, opgaver osv koster:
Pris DKR. 2500,-

Kunne du tænke dig flere retræter, enten i træk eller over en periode?

Prisen på 1 dag 2500,- 2 dage DKR. 3900,- og 3 dage DKR. 5200,-

Kontakt mig for yderligere informationer.

Ønsker du overnatning, betaler du DKR . 250,- ekstra per nat inklusiv aftens- og morgenmad.

Vi mødes på min adresse Kongsbjergvej 10 6270 Tønder.

Din rejse til min bopæl er en del af processen.

Glæd dig til stedet og omgivelserne.

Læs her, hvad Anne siger om sin oplevelse med forvandlingsretræte:

Jeg havde det ok i mit sind, da jeg ankom hos Lis, lidt ondt i kroppen, blev fin modtaget og fik en god instruktion og samtale, før jeg blev sendt afsted på min tur i skoven. Udstyret med mad, drikkevarer, opgave og kort over området, var jeg godt rustet. Jeg elsker at vandre, så turen var dejlig. Mit ophold, gav mig ro og nogle dejlige naturoplevelser, opgaven var rigtig fin. Den fik mig til at reflektere og vurdere om mig selv, som person, og jeg havde jo rigtig god tid, til det. Efter retræten havde vi nogle gode snakke, som var nogle AHA oplevelser for mig. Samtalen og kortet Lis trak, var enormt spændende. Jeg er dejlig afslappet i krop og sind nu.

Godt at vide

Du har mulighed for at vælge flere retrætedage med nogle ugers mellemrum eller måske du ønsker flere dage sammenhængende?

Jeg vil anbefale dig flere dage, fordi du vil kunne komme dybere for hver gang og du vil blive bedre og bedre til at bruge naturen som lærermester, når du har min guidning og lærer at “se det du ikke kan se”.

Når det er sagt, vil en enkelt dag give dig et stærkt, udvidende og enormt værdifuldt fundament for din egen videre færd og læring fra Moder Jord.

Sådan bestiller du dit 1 dags forvandlingsretræte

Ring eller skriv en sms til mig på 30297510 og så aftaler vi nærmere. Jeg vil glæde mig så meget til at byde dig hjertelig velkommen på mit skønne natursted.

Kærligst,

Lis Sønnichsen

Afsluttende strøtanker til dig fra mig

Jeg har altid følt en stor positiv forvandling af mig selv, når jeg har været på retræte.

Verden er i forandring, menneskerne er i forandring – vi må være rummelige og stille i naturen, for at forstå.

Mange er ved at finde en ny sti at gå på. En sådan forandring kræver tid og tålmodighed med dine relationer, men i den grad også med dig selv.

I naturen kommer du ind i nærvær, som kan være svært at finde i en travl hverdag. Dine energier, vores energier, naturen energier og vores planet og Univers har brug for mere omsorg, ro og kærlighed i nærvær, vi er alle en del af det hele.

Din andel er af finde ind til dine drømme og hvad din sjæl fortæller dig, så du kan være loyal overfor dig selv.

Du kan arbejde med at trodse frygten – frygten for at blive afsløret – at du intet kan – frygten for at være forkert – for meget – for lidt – frygten for at blive udstødt af flokken, ensomheden. Eller hvad der udfordrer dig i dit liv. Frygten og udfordringen kan du se på, med naturens øjne, der fortæller dig, at du ikke er alene.

Du er på din vej og du må rejse dig mere og mere fra støvet, og se din storhed, byg din energi op, så du ikke længere tilpasser dig, går på kompromiser, og kommer i disharmoni.

Naturen er nænsom, men også barsk. Den fortæller dig sandheden ved hvert vindpust, at livet både kan føles let og sjovt, men også som modvind. Jo længere du kommer ind til din sjæl og finder dine styrker jo, stærkere står du i modvind og storm.

Ring eller skriv på 30297510 og bestil din tid til 1 dags forvandlingsretræte.