Hvor stresset er du? mon du er helt ærlig?

Hvordan du STOPPER med at lyve for dig selv!!! Så du undgår at du går ned med stress!!

Stop op før din stress stopper dig

Det er nemt at sige, for når du er der hvor du arbejder og presser dig selv. Selv om du er mega træt træt træt. Så kan du ikke se, at du lyver for dig selv…Det er forfærdelig, du føler et mega stort pres og forsætter alligevel. Jeg skal bare tidlig i seng i aften tænker du så er jeg klar igen!

Men hvis du kan så, STOP op og spørg dig selv….helt uden at lyve for dig selv;

HVORDAN HAR JEG DET EGENTLIG? ER JEG TILFREDS? Eller gør jeg hele tiden de andre tilfreds????

Tænk dig godt om og svar ærlig inden du læser videre….For dit eget bedste, det er meget kærlig ment.

DIN KROP OG HJERNE TAGER SKADE AF LANGVARING STRESS

Jeg husker hvordan jeg selv troede at jeg bare skulle stå før op om morgenen, lave gymnastik, gå en tur og spise sund, for det var godt at leve sund.

Jeg satte store krav til mig selv, arbejdsmæssig. Dog følte jeg ikke jeg var dygtig nok, fordi jeg ville så gerne hjælpe de mennesker jeg arbejde med, samtidig var der mange ændringer på jobbet, jeg havde meget syge forældre, der skulle besøges 2 forskellige steder og køres til diverse behandlinger, selv om mange hjalp til, var bekymringerne der og fyldte, jeg tog meget ansvar. Det følte jeg var min pligt.

I dag kan jeg godt se, at det havde været godt for mig i den periode hvor det stod på, hvis jeg havde taget mig tiden til at gå til nogle samtaler. Men nej, det blev skubbet om bag i køen, hvor alle de andre behov stod og ventede. Kender du det?

Troede du også engang, at dem der havde stress bare skulle tage sig sammen?

Er du blevet klogere og har du måske mærket, hvilket stort pres man kan sætte sig selv i? Og hvordan det kan suge alt energi ud af dig, du er mega træt og alligevel kan du ikke sove om natten. Måske kender du til de mange tegn kroppen kan give dig, pludselig allergi, udslæt, knopper/bumser, hormonelle forstyrrelser, spændinger i kroppen, hovedpine, migræne og psykisk påvirkes hukommelsen, dårlig selvværd, føle skyld, skam, præstationsangst og angst for at møde mennesker mm.

Det er virkelig alvorlig, så stop op og lad mig guide dig i en anden retning end du er lige nu…