Jeg har fået et nyt sæt orakelkort og fik lyst til at trække et kort til dig.

Jeg håber du kan bruge det ellers tag det som en oplevelse. Jeg synes det er spændende og tankevækkende. Jeg kan anbefale at læse det flere gange også i flere dage.

Tik – Tak

Tidløshed; guddommelig timing; uendelig meget tid.

Budskabet fra oraklet; Da mennesket opfandt tiden, forandrede alt sig og trak sig sammen. Mennesket betragter nu livet på en lineær måde, tror at fortiden er bag dem og fremtiden foran dem. Men hvad nu hvis det slet ikke er sandt? Hvad nu hvis alt – kreativitet, skønhed, kaos og orden – skete lige nu, i en herlig tidløshed? Du har al tid i verden til at skabe det liv du ønsker, så slip din dagsorden. Slip dit behov for at forme hvert øjeblik efter dine forventninger, velvidende at det der er dit aldrig vil blive tilbageholdt for dig. Mirakler er her lige nu og viser sig altid, når du behøver dem – lige i rette tid.

Budskab om relationer: kærlighed, opfyldelse af ønsker og selv kroppens reproduktions cyklusser har deres egen tidsplan. Nogle er forudbestemt og kan ikke tvinges igennem. Alting har en årsag, en Guddommelig og hensigtsmæssig timing, især når det handler om hjertets anliggender. Til at finde den, pleje den, at give og modtage den. Kærlighedens ur er evigt og slår i perfekt rytme i takt med dit hjertes slag.

Budskab om fremgang: Din fremgang bliver skabt i samarbejde mellem dine bestræbelser som sker i den menneskeskabte tid og den evige indsats fra din manifestations-partner – Ånden – i en guddommelig tidløshed. Så bliv ved med at gøre det du gør. Forbliv positiv og gør en indsats for at forblive i højt vibrerende tanker og følelser. Hvis du lytter til dette korts besked, vil det være som om du på ingen tid kommer på bølgelængde med dit inderste kald og dit højeste gode, som ved magi. Så hvorfor al den ståhej om at mangle tid? Det rige liv der er dit vil aldrig gå forbi dig!

Jeg kom til at slappe af i skuldrene og i hovedet efter jeg læste beskeden fra oraklet, jeg læste det flere gange og fik dybere forståelse af det for hver gang. Og kom til at tænke på de sætninger jeg har lært; Alt ordner sig på rette tid, på rette sted, i rette rækkefølge. Alt er godt jeg vil nyde dagen, sige til og sige fra.  

Du er velkommen til at skrive hvad du fik ud af det, hvis du har lyst.  Jeg er spændt!