Livsstilsændring – Personlig udvikling – shamanistiske værktøjer – egenomsorg -lækker mad – selvværd- naturens kræfter – dit forhold til dig selv, og andre personer.

 

En mentor er efter min opfattelse, en person der har gået en vej, eller opnået noget bestemt.

Og som har et brændende ønske om at hjælpe andre, som er i samme situation.

Et mentorforløb bliver rettet ind efter dit behov, og er til dig, der har brug for;

Luft for dine frustrationer, en fortrolig person at tale med, måske svinger din selvværdfølelse, du har dårlig samvittighed, frygter andres tanker eller dom over dig.

Det kan være du har smerter i kroppen, kroppen vil fortælle dig, at der er noget du skal tage dig af, men du kan ikke finde ud af hvad, eller hvordan du skal gøre, for at imødekomme din krop.

Du kan være en person, der tager sig meget af andre mennesker, glemmer dig selv, og føler du ikke kan komme ud af situationen.

Du føler du er i det forkerte job, det forkerte forhold, har de forkerte venner, der er ingen støtte og opbakning til dig.

Eller er du nysgerrig på at lære dig selv bedre at kende?

Jeg er nyuddannet sundhedscoach og kostvejleder fra 12. juni 2020 og har tænkt meget over hvilken sundhedscoach jeg vil være?

For mig handler sundhed om, hvordan jeg har det i krop, sind og sjæl.

Jeg står ikke frem som et lysende eksempel, som er super slank, eller er i en fantastisk fysisk form.

Jeg står frem som et menneske der tager sig kærlig af sig selv, giver mig selv en proteinrig morgenmad, kommer ud og lufter hunden, mediterer. Tager pauser i løbet af dagen. Får chokolade næsten hver dag. Sørger for at få en god nattesøvn, og har et kærligt forhold til de mennesker og dyr jeg omgås. Personlig og spirituel udvikling er i altid i højsæde, hos mig.

2020 blev for os på adressen her, til mange hyggestunder med, kiks, knækbrød, kager, ost, is, pålægschokolade mm. og meget lidt motion.

Der blev til ekstra kilo, hele vejen rundt og forhøjet kolesteroltal. Det i sig selv var advarsel nok for mig, og noget skulle der sket, for at ændre de ellers så hyggelige måltider hver eftermiddag og aften.

Jeg så en uddannelse som sundhedscoach og kostvejleder, og tænkte at jeg gerne ville lære mere om kost end bare en slankekur, som alligevel ikke holder. Og hvordan psyken påvirker vores spisevaner.

Både min mand og jeg havde brug for en livsstilsændring.

Ud med sadel og spegepølsen, ind med masser af fisk, kylling og vi stornyder vores måltid.

Diverse sundhedstal har forbedret sig, det store bildæk der havde sat sig rundt om min mave, er skrumpet ind til acceptabel størrelse, og min mand er tydeligvis blevet meget slank.

Vi hygger stadigvæk om eftermiddagen med et stykke chokolade til kaffen. Man må ikke tage det vi hygger os med, helt væk. Der er masser af lækre muligheder med den kost vi spiser nu.

Jeg vil gerne lægge lidt mere motion, ind i min hverdag. Længere gåture og yoga, måske snupper jeg en cykeltur.

Min mand har i mange år løbet en gang om ugen ca. eller om sommeren tager han cyklen på arbejde, et par gange om ugen, og at arbejde i haven, det er også god motion.

Efter kostomlægning har jeg mindre ondt i kroppen i led og muskler, jeg har ikke ond i fødderne, kun en knyst der kan klage sig lidt engang imellem. Sved og tis er ikke så ildelugtene. Vi har ikke så meget luft i maven mere hihi. Før havde jeg mange hedeture i løbet af dagen og natten, de er i den grad blevet mindre i antal og længden af varigheden. 

Vi har slet ikke samme sukker trang. Det er mega dejlig ikke at være draget af slik og andet sødt eller salt. Jo, det spiser vi også, men ikke i de mængder som før.

Før kunne jeg gå helt død kl 16:00 og skulle slæbe mig afsted, resten af dagen. Nu holder jeg en pause omkring kl 16 og de fleste dage har jeg god energi resten af dagen.

Et mentorforløb kan hjælpe dig videre på din unikke vej, med eller uden kostomlægning, og kan sagtens foregå online eller i min klinik

I forløbet vil jeg trække på alt, hvad jeg har i min værktøjskasse, for at hjælpe dig, og ud fra hvad du har brug for, det er bla.:

Intuitiv coaching – healing – shamanistiske værktøjer – kostvejledning – livsdesign –  energitegning – englebeskeder – anbefaling af  akupressurpunkter – krystalstens virkning 

Spørg her, jeg svarer så hurtig som mulig.

Kontakt mig, hvis din intuition siger dig, at vi to er et match.

Også gerne på sms, så aftaler vi en tid for en 10 min afklaringsaftale på mobil 30 29 75 10

Du er hjertelig velkommen.