Hej!

Mit navn er Lis Sønnichsen og jeg er Naturhealer og Sundhedscoach.

Er du nysgerrig på, om der er noget større til dig? Mangler du dybde i dit liv? Går du i en glasboble, helt energiforladt og føler dig isoleret fra omverden, som om du er det forkerte sted, på det forkerte tidspunkt? Føler du dig utilstrækkelig, træt, bekymret, dårlig selvværd og har du rod i dine relationer.

Jeg har selv gået gennem en dyb krise i mit liv med livsfarlig stress og stofskifteproblemer i form af en sygdom, der kaldes Hashimotos. Mit liv hang slet ikke sammen på stort set alle parametre og jeg var rent ud sagt lige til hundene.

Er du også nået så langt væk fra dig selv, eller mærker du, du er på vej derhen af? Så er det aldrig for sent til et totalt skifte, der giver dig et liv fuld af dyb kærlighed, stor glæde og boblende energi med en følelse af, at du er kommet hjem i dig selv igen.

Hos mig hjælper jeg dig nemlig med komme ud af dvalen, så du kan genfinde dig selv på et dybere plan ved at blive aktiveret og healet af naturen og udvikle dig fri af dine fysiske, følelsesmæssige, mentale og spirituelle smerter på den blideste og kærligste måde.

Igennem 11 år har jeg været i lære hos en shaman, som lærte mig: “At se det, jeg ikke kan se”. Det er denne dybe visdom, jeg fik med fra ham, som jeg udover min coach- og livsforvandler-uddannelse – sundhedscoach samt klinik i 5 år, vil give videre til dig.

Via en palette af forskellige behandlingsformer, som blandt andre tæller en metode, jeg selv har udviklet, bliver du healet og guidet videre på din vej. Altid med udgangspunkt i Moder Jord, som er den ultimative healer af alle.

Behandlingerne er powerfulde og effektive, men alligevel blide og tålmodige med der, hvor du står lige nu.

Jeg brænder også for kvindefællesskaber, derfor er jeg guide for en kvindecirkel og tilbyder også aftener med ceremonier og trommerejser. Det er fantastisk hvilken magi der opstår i når vi brænder for samme sag, nemlig spirituel og  personligudvikling. 

Privat bor jeg i Sønderjylland sammen med min mand, Freddi, som jeg har været gift med i 35år og vores labradormix Bella. Vi er velsignede med 2 børn, 1 svigersøn, svigerdatter og 2 børnebørn. Efter min transformation rykkede vi fra byen og ud på landet midt i naturen, hvilket har været en redningskrans for os. Jeg nyder at have min klinik her, hvor jeg møder en masse spændende mennesker – og så er jeg virkelig blevet glad for onlinesessioner, til de kunder, der ikke lige bor i nærheden, eller hvis du blot ønsker at blive hjemme. Jeg elsker mit liv – nu!

Mærker du, vi er et match? Så vil jeg på det varmeste opfordre dig til at gribe telefonen og skrive en besked, så aftaler vi en tid hvor vi kan tale sammen, eller en tid til  en behandling, mobil nr. 30 29 75 10. Det er aldrig for sent at få et liv, du elsker at stå op til.

Ps. Du har mulighed for at slå et telt op i vores have, vi er medlem af brugminbaghave.dk

Kærligst,

Lis Sønnichsen