Hej!

Mit navn er Lis Sønnichsen.

Er du nysgerrig på, om der er noget større til dig? Mangler du dybde i dit liv? Går du i en glasboble, helt energiforladt og føler dig isoleret fra omverden, som om du er det forkerte sted, på det forkerte tidspunkt? Føler du dig utilstrækkelig, træt, bekymret, dårlig selvværd og har du rod i dine relationer. Eller har du brug for forkælelse.

Jeg har selv gået gennem en dyb krise i mit liv med livsfarlig stress og stofskifteproblemer i form af en sygdom, der kaldes Hashimotos. Mit liv hang slet ikke sammen, på stort set alle parametre.

Er du også nået så langt væk fra dig selv, eller mærker du, du er på vej derhen af? Så er det aldrig for sent til et totalt skifte, der giver dig et liv fuld af dyb kærlighed, stor glæde og boblende energi med en følelse af, at du er kommet hjem i dig selv igen.

Hos mig hjælper jeg dig nemlig med, at komme ud af dvalen, så du kan genfinde dig selv på et dybere plan, ved at blive aktiveret og healet af naturen og udvikle dig fri af dine fysiske, følelsesmæssige, mentale og spirituelle smerter på den blideste og kærligste måde.

Via en palette af forskellige behandlingsformer, bliver du healet og guidet videre på din vej. Altid med udgangspunkt i Moder Jord og universets kræfter. Ud over behandlinger, har jeg en ny erhvervet uddannelse som YinYoga instruktør. 

Behandlingerne er powerfulde og effektive, men alligevel blide og tålmodige med der, hvor du står lige nu.

Jeg brænder også for kvindefællesskaber, derfor er jeg guide for en kvindecirkel og afholder Kakao ceremonier . Det er fantastisk hvilken magi der opstår , når vi brænder for samme sag, nemlig udvikling som mennesker på flere planer. 

Privat bor jeg i Sønderjylland, nær grænsen, sammen med min mand, Freddi, som jeg har været gift med i 35år og vores labradormix Bella. Vi er velsignede med 2 børn, 1 svigersøn,  2 børnebørn. Vi bor på landet midt i naturen, hvilket har været en redningskrans for os. Jeg nyder at have min klinik her, hvor jeg møder en masse spændende mennesker –  Jeg elsker mit liv !

Mærker du, vi er et match? Så vil jeg på det varmeste opfordre dig til at gribe telefonen og skrive en besked, så aftaler vi en tid hvor vi kan tale sammen, eller en tid til  en behandling, mobil nr. 30 29 75 10. Det er aldrig for sent at få et liv, du elsker at stå op til.

Kærligst,

Lis Sønnichsen