• Jeg ramte en mur, kunne ikke mærke mig selv mere - Jeg var forbi ved Lis, og jeg kan ikke forklare hvad der skete?? Men da gik jeg derfra, kunne jeg mærke et lille selvkørende lykkehjul. Først lidt langsomt og senere mere og mere, kørte det og løste op. Jeg bliver stadig klogere på mig selv og lettere. Jeg smiler igen. Dejlig oplevelse og kan stærkt anbefales også for skeptikere - måske bare ikke alt skal forklares.

  Jesper Gloor
 • Jeg vil af hele mit hjerte anbefale dygtige Lis. Jeg lider af voldsom migræne, som var ved at ødelægge et vigtigt kursusophold for mig. For migrænepiller gør mig så træt. Jeg har tidligere prøvet alternativ behandling uden effekt. At komme af med min migræne er virkelig op af bakke. Den sidder godt fast. Men Lis udøvede magi, hun healede mig i to omgange, og da jeg ledte efter migrænen var den helt væk.

  Inge Kristensen
 • Jeg var helt let i kroppen da jeg kørte hjem. Det var en super oplevelse. Det kan jeg på det varmeste anbefale. Men det fik tankerne i gang, og super gode redskaber at arbejde med. Knus Marianne. PS har kigget på tegningen flere gange efter at jeg er kommet hjem fra arbejde. Og det giver bare så meget mening.

  Marianne J. Andersen
 • Jeg har fået lavet tegning/coaching (energi session) af Lis 2 gange og anden gang var endnu mere fantastisk. Det er så vildt hvad der sker af transformation i løbet af den session. Jeg er vild med kombinationen af tegning og coaching - og Så er Lis helt fantastisk og hun er rigtig god til at mærke ind i hvor jeg havde blokeringer. Det slap meget hurtigt i løbet af sessionen, og kunne helt mærke, hvordan jeg træk vejret helt ned i maven igen. Jeg kan varmt anbefale Lis og hendes tegning. Hun er så hjertevarm og super dygtig.

  Nicooline Vicktoria Lassen
 • Jeg havde på et tidspunkt nogle meget tydelige drømme med nogle stærke symboler, som jeg følte havde en særlig betydning for mig. Lis tolkede mine drømme og det viste sig at være vigtige beskeder til mig, fra mit ubeviste. Lis kom hurtig frem til hvad det handlede om og jeg kunne straks følge hende i hvad hun fornemmede. Med sin fine forståelse for drømmenes sprog hjalp Lis mig med at få kontakt med mig selv på et dybere plan og det drømmene fortalte mig var i virkeligheden en op mundering til mig selv om at være på rette vej.

  Karin Lund
 • Tusind tak for en skøn måne meditation. Jeg mærkede straks roen kom over mig, bare ved lyden af din stemme- jeg blev badet i en glad, kærlig sjov og omsorgsfuld energi- et kæmpe smil bredte sig på mine læber - og det skønne rum, du holder, så jeg får lov at mærke mine indre svar- svaret fra månen var - vær stille og vid, kun Gud er. Kan anbefales at lytte til flere gange. Tak Lis.

  Rakel Rebecca Ranch
 • Jeg var så heldig at få et gavekort til en cupping behandling med healing. Det var super afstressende og behagelig oplevelse. Man er super afslappet efterfølgende. Man kan virkelig mærke at der bliver sat gang i systemet. Jeg vil helt klart anbefale Lis til andre.

  Tanja Gregersen
 • Jeg så Lis` opslag på facebook, og læste om hendes profil, og det fangede mig. Hun har en meget behagelig beroligende stemme, jeg følte, at hun kunne hjælpe mig. Var især nysgerrig på Cupping, og der blev jeg ikke skuffet. Sammen med healing fik hun mig i en anden verden uden problemer. En spændende oplevelse, havde smerter bagefter, de steder hvor jeg blev behandlet, men ”gode” smerter, altså helende. Lyttede til de forslag hun kom med, og fik det bedre. Tænker meget på den viden hun gav mig, og har nu en positiv indstilling til hvordan jeg kan hjælpe mig selv. Jeg vil gerne komme igen og kan give den bedste anbefaling til andre. Det er en meget positiv oplevelse

  Alice Nielsen mobil nr. 40533525

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag gode råd

Én til to gange om måneden modtager du et nyhedsbrev med nye råd til et bedre liv. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.